Lučić Baroni u drugom kolu turnira u Pekingu

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni plasirala se u drugo kolo teniskog WTA turnira u Pekingu nakon što je u ponedjeljak u prvom kolu bila bolja od 26. tenisačice svijeta Rumunjke Irine Camelie Begu sa 6-1, 3-6, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meču koji je trajao sat vremena i 53 minute naša je tenisačica servirala šest aseva, sedam je puta suparnici uzela servis, a svoj je obranila 12 puta i osvojila je ukupno 100 poena. Ovo je bio treći međusobni okršaj između Lučić Baroni i Rumunjke i druga pobjeda hrvatske tenisačice.

U drugom kolu Lučić Baroni će igrati protiv pobjednice u dvoboju između mlade Švicarke Belinde Benčić i Amerikanke Madison Brengle.

WTA: Vekić ‘skočila’ 29 mjesta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se WTA ljestvice tiče najbolje rangirana hrvatska tenisačica je i dalje Ajla Tomljanović koja se nalazi na 56. mjestu, dok je Donna Vekić, koja je prošli tjedan stigla do finala turnira u Tašketnu, skočila 29. mjesta i sada se nalazi na 108. poziciji.

Ana Konjuh je ostala na 64. mjestu, a Mirjana Lučić Baroni je napredovala četiri mjesta i sada je 80. tenisačica svijeta, dok je Petra Martić pala jedno mjesto, na 129. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.