Luka Modrić kritizirao FIFA-u, odgovorio medijima koji su očekivali neprijateljski doček

Foto: fah

Utakmica protiv Kosova bila je teža od očekivanoga, pa Luka Modrić nije štedio odgovorne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sinoć smo dobili informaciju da se uopće neće igrati. Naravno da onda ideš malo kasnije u krevet, a ujutro te dignu kao u vojsci. Naravno da to nije adekvatna priprema za današnju utakmicu”, rekao je Luka, prenose 24sata.

“Fifa je pokazala da uopće ne brine za igrače, da im je samo bitno da se utakmica odigra. To je organizacijski jako loše, ali što je tu je. Nadam se da ćemo i ostati na vodećoj poziciji nakon utorka i sve ćemo napraviti da ostvarimo pozitivan rezultat. Teško je bilo igrati po ovakvom terenu, ali čini se da nikoga nije bilo briga za to. Da jest, pomaknuli bi nam utakmicu protiv Turske za srijedu, mislim da bi to bilo izvedivo. Ali to nam ne smije biti alibi, ne možemo promijeniti tu situaciju”, dodao je.

Rekao je kako sudac nije ni htio da počnu utakmicu, ali su igrači htjeli pokušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tursku poznajemo jako dobro, igrali smo na Euru i tu, u kvalifikacijama. Igramo li na remi? Nikad nismo tako igrali, napravit ćemo sve tako i bude”, istaknuo je.

“Ja se nisam pribojavao navijača, ne želim da se stavlja fokus na te teme. Više su neki mediji apostrofirali da će tu biti neprijateljski doček, oni su odlučili tako raditi svoj posao. Za reprezentaciju sam uvijek davao maksimum i tako ću i nastaviti”, poručio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.