Luka Modrić najavio Euro: ‘Želim s Hrvatskom napraviti nešto veliko’

Foto: fah

Najbolji nogometaš Vatrenih i vjerojatno najbolji vezni igrač španjolske nogomerne lige, Luka Modrić, dao je intervju za španjolsku Marcu, list koji je blizak Realu i koji uvijek prvi donosi sve informacije vezane uz najbolji klub Europe trenutno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važnost utakmice s Turskom

Modrić je za Marcu najavio Europsko nogometno prvenstvo koje sutra počinje u Francuskoj utakmicom Francuska – Rumnjska na nacionalnom stadionu Stade de France, hrvatska zvijezda naglasila je važnost prve utakmice Vatrenih protiv Turske. Modrić objektivno zaključuje da bi veliki neupjeh bio ako bi Hrvatska ispala odmah u grupi.

“U karijeri mi nedostaju tek dvije stvari, puno sam toga osvojio, ali ništa veliko s Hrvatskom nisam napravio, želim isto tako osvojiti La Ligu”, rekao je Modrić.  Podsjetimo, La Liga ili Primera Division je, naravno, prva španjolska nogometna liga koju je kraljevski klub osvajao najviše od svih španjolskih klubova, uključujući i Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u 2012. i nesretni poraz od Španjolske

Luka se sjeća Europskog prvenstva od prije četiri godine u Ukrajini i Poljskoj te naravno, pamti nesretan poraz od tada super jake Španjolske, reprezentacije koja na Euru u Francuskoj brani europski naslov. “Protiv nas Španjolci su odigrali najtežu utakmicu na Euru, igrali smo jako dobro, no, nismo imali sreće”, tvrdi sjajni hrvatski veznjak.

Podsjetimo, sudac te utakmice propustio je pred kraj dvoboja dosuditi čisti jedanaesterac za Hrvatsku s obzirom na prekršaj nad Vedranom Ćorlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno u Francuskoj

Vatreni su se ponovno, nakon osamnaest godina, vratili na mjesto velikih uspjeha i najveće sportske sreće, na mjesto koje će hrvatski narod pamtiti jako dugo, sve dok će se u našoj domovini lopta kotrljati zelenim travnjacima.

Naime, 1998. godine Hrvatska je baš u Francuskoj, na SP-u, osvojila svjetsku broncu zlatnog sjaja. “Momčad iz 1998. napravila je nešto čudesno, nadam se da će povratak u Francusku i nama donijeti sreću, nadam se da možemo ponoviti sličan rezultat”, zaključio je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.