Luka Modrić se prisjetio prelaska u Real: ‘Dvaput sam pakirao kufere’

Foto: Twitter

Luka Modrić za Times je govorio o svojoj trenutnoj situaciji u Realu, kao i o Cristianu Ronaldu i Garethu Baleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram pohvaliti Ronalda. Igranje s njim bilo je nevjerojatno. Imali smo sedam sjajnih godina, osvojili smo toliko toga s Cristianom u momčadi i možda kada nekad nismo bili najbolji, Cristiano bi niotkuda riješio utakmicom svojom sposobnošću, karakterom i kvalitetom. Sve je bilo posebno kod njega”, opisao je Ronalda.

Gareth Bale već neko vrijeme želi otići iz Reala.

“Gotovo 12 godina igramo skupa i ovo je teška situacija za njega i klub. On mora znati što želi. Odrastao je čovjek i mora odlučiti što mu je najbolje. Osjeća li se sretno ovdje ili želi probati nešto novo. Za mene je on i dalje sjajan igrač koji još puno toga ima pokazati. O njemu ovisi je li dovoljno gladan i želi li dalje. Mislim da će tako biti”, opisuje ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se o svog dolaska u Real.

“Tottenhamov Daniel Levy nekoliko puta je mi je obećao da će me pustiti. Održao je obećanje, no došlo je do drugog odgađanja i to me jako frustriralo. Dvaput sam spakirao kufere i bio skoro na aerodromu, ali onda bi sve propalo. Bio je frustriran, ali nakon svega je održao obećanje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.