Luka Sučić: Petković i Oršić su najopasniji, a u mojoj obitelji nema dinamovaca

Foto: HRT

Mladi hrvatski veznjak Luka Sučić na konferenciji za medije najavio je sutrašnji okršaj njegovog RB Salzburga i Dinama u trećem kolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se iga sutra od 18.45 sati uz izravan prijenos na našem Drugom programu i na portalu.

Rekao je Sučić da je ovo za njega posebna utakmica jer igra protiv hrvatske momčadi, no u nju ulazi potpuno miran.

– Znamo da je Dinamo jako dobra momčad, ali trener nam je sa svojim stručnim stožerom već dao neke naputke, tako da smo prilično dobro pripremljeni za ovu utakmicu, kazao je Sučić te istaknuo da će odlučivati sitnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo biti spremni, jasno je da želimo pobjedu. Radujem se sutrašnjoj utakmici, ali kod mene u obitelji nema navijača Dinama. Prošlih sam dana bio u kontaktu s nekim dinamovcima s kojima igram u reprezentaciji, pričali smo o ovom dvoboju. Veseli me što ću igrati protiv svojih prijatelja, dodao je Sučić.

Mislav Oršić i Bruno Petković najbolji su igrači Dinama, smatra mladi 20-godišnji veznjak.

– Oni su najbolji, iako je cijela njihova momčad jako dobra. Dinamo ima puno kvalitetnih pojedinaca, ali su Modri dobri i na drugim dijelovima terena. Naš plan je od početka krenuti jakim presingom, igrati svoju igru i nadati se novoj pobjedi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.