Maldini: ‘Ja sam najveći luzer u povijesti. Osvojio sam puno ali…’

Foto: Snimka zaslona

Talijanske legende Paolo Maldini i Christian Vieri družili su se na Instagramu. Vieri je pitao Maldinija o utakmici koja ga je najviše zaboljela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam najveći luzer u povijesti. Osvojio sam puno ali i izgubio tri finala Lige prvaka, jedno finale europskog superkupa, tri finala Interkontinentalnog kupa, finale Svjetskog prvenstva i finale Europskog prvenstva”, rekao je.

Koji su to porazi?

Radi se o porazu s Milanom protiv Liverpoola 2005. u Istanbulu kada su na poluvremenu vodili 3:0 da bi na kraju odigrali 3:3 te izgubili na jedanaesterce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Svjetskog prvenstva 1994. godine izgubio je s Italijom na jedanaesterce od Brazila. 2000. godine Italija je poražena od Francuske u finalu Europskog prvenstva. Doživio je oproštaj od reprezentacije 2002.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.