Maleni bolesni navijač dobio preko 200 tisuća božićnih čestitki – ispunjena mu je posljednja želja

Foto: snimka zaslona

Petogodišnji navijač Sunderlanda Bradley Lowery za kojeg su liječnici rekli da mu je ostalo tek nekoliko tjedana života, dobio je više od 200 tisuća božićnih čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kada je ispunio prvu želju i zabio gol za Sunderland, otkrio je i da bi volio dobiti tisuće čestitki za Božić.

Nakon što je objavljena njegova adresa, do danas je primio više od 200 tisuća čestitki.

“Jedva čeka Božić, njemu je ovo sve tako neodoljivo. Fantastično je čitati ove sve poruke i čestitke, pogotovo one koje su napisale generacije poput njegove”, rekla je majka simpatičnog i nasmijanog dječaka koji je osvojio svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječaku je neuroblastom dijagnosticiran 2013. i od tada se njegovi roditelji i on stalno bore sa zloćudnom bolešću.

Liječenje nije pomoglo. Bolest se nakon dvije godine kemoterapije, kada je Bradley i službeno bio izliječen od raka te godinu i pol uživao u normalnom životu kao i svako dijete, vratila ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.