(VIDEO) Potresni posljednji ispraćaj malog navijača Bradleyja: Tisuće u dresovima najdražeg kluba hrabrog dječaka

Foto: Snimka zaslona

U Blackhall Collieryju na sjeveru Engleske okupilo se mnoštvo ljudi koji su se obukli u nogometne dresove te kostime superjunaka kako bi odali počast malom navijaču Bradleyju Loweryju, koji je nakon duge borbe izgubio bitku s teškom bolešću. Maleni Bradley prošli je tjedan izgubio i posljednju bitku, ali je ostao u srcima mnogih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, šestogodišnjem dječaku je dijagnosticiran neuroblastom, tumor koji napada djecu i koju je uspio preboljeti jednom, ali, nažalost, ne i drugi put. Bradleyju je tumor  dijagnosticiran kad je imao samo 18 mjeseci.

Bez obzira na tešku bolest dječak je kad god je to mogao odlazio s najbližima na nogometne utakmice svog najdražeg kluba Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kočiju s lijesom, obučenim u boje Sunderlanda, nesretnog dječaka ispratili su tako Batman, Spiderman, Captain America te drugi superheroji. Posebno je potresen bio Jermain Defoe, nogometaš Bournemouta, koji je do posljednjeg trenutka bio povezan s Bradleyem, s kojim je bio i veliki prijatelj. Defoe je napustio pripreme kluba kako bi bio na posljednjem ispraćaju hrabrog dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.