Mamić najavio povlačenje iz borbe za Dinamo: Ja sam dao što sam mogao

Foto. snimka zaslona

Zdravko Mamić oglasio je o situaciji u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napadnuti su najpošteniji ljudi u klubu kao što su Ivana ili Amra, koje su izložene mobingu i maltretiranju. Vidite da predsjednik ne želi sazvati Skupštinu jer bi izgubili. Oni ucjenjuju i reketare. Oni su trenera Jozu Mandića, iznimno uspješnog trenera, reketarili da će mu dati ugovor ako podnese ostavku u Skupštini.

Imam već napisan svoj oproštaj od Dinama na mobitelu nekoliko mjeseci. Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Nikakvo fingiranje, nikakva demagogija. Ja sam dao što sam mogao. Sad kad hoću, ne mogu dati što mogu. Neka se oni bore za sebe”, rekao je Mamić u Dnevniku Nove TV.

Podsjetimo, objavljeno je kako je Izvršni odbor iz kluba isključio četiri člana odana Zdravku Mamiću. Smijenjeni su predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić. Ali oni su najavili kako ipak neće otići iz kluba te da će nastaviti s radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.