Mamić: U Splitu smo ponovo doživjeli neugodnosti

Dinamo je 2-0 pobjedom nad Hajdukom u velikom derbiju na Poljudu praktički osigurao novi naslov pobjegavši Splićanima na velikih 13 bodova. Trener ‘modrih’ Zoran Mamić, dakako, je bio zadovoljan pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitao bih svojoj ekipi na velikoj pobjedi i odličnoj igri. Sproveli su na terenu sve što smo od njih tražili, a kada to naprave onda to izgleda ovako kako je izgledalo danas. Na Poljudu ili bilo gdje drugdje u Hrvatskoj nemamo protivnika kada igramo kao danas. Loš Hajduk? Dinamo je bio dominantan i dobar; to je razlog naše pobjede – rekao je Mamić i otkrio što je presudilo:

– Naša bolja momčad, odličan ulazak u utakmicu, mirnoća, samopouzdanje. Sve što čini nogometnu igru.

Uvođenje Alena Halilovića pokazalo se kao pun pogodak jer je zabio u sudačkoj nadoknadi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Oni koji su bili u igri su bili jako dobri i uveo sam ga isključivo iz taktičkih razloga: kako bih “ukrao” koju sekundu. Naravno, ispalo je odlično jer je zabio gol.

Osvrnuo se na nemile događaje u kojima je sudjelovao njegov brat Zdravko Mamić u svečanoj loži, koji se verbalno i fizički zakačio.

– U jednom trenutku sam vidio gužvu, ali treba se zapitati i kako se ponaša publika u loži. Tolika količina vrijeđanja, uvreda i predmeta koji lete prema ljudima iz Dinama… Ovdje u Splitu smo doživjeli jako puno neugodnosti: pljuvanja, gađanja i sličnoga. Zašto se to događa u loži takvog kluba kao što je Hajduk? U loži Maksimira se tako nešto nikada, ali baš nikada nije dogodilo ljudima iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Tudor je kazao da je Dinamo danas bio bolji i zasluženo pobijedio.

– Igrači Hajduka su danas imali želje i volje, ali Dinamovi igrači su bili brži i snažniji u dvobojima – rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.