Mamić zaplakao: ‘Ne daju mi da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju’

Foto: snimka zaslona

Zdravko Mamić , dao je intervju za televiziju Face. Još jednom ponobio je optužbe protiv osječkih sudaca koje je prije nekoliko dana iznio na konferenciji za medije u Mostaru, a govorio je i o svom djetinjstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kad je govorio o svojoj majci, zaplakao je.

“Plačem jer mi ne daju da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju, u njenom naručju, da joj ispričam koliko sam ju volio, da joj se ispričam za sve one sitne krađe kada sam joj uzeo novac iz novčanika, kad sam prodao njezin lančić da bih neku djevojku izveo i počastio, da joj kažem ‘majko, hvala ti na svemu’. Ocu sam ispričao, kako je radio na obnovi Jugoslavije kao klinac sa 16 godina…”, rekao je Mamić.

“Majka mi ima 90 godina. Kaže mi, ‘sine, tvoja majka neće umrijeti, živjet ću dok tebe ne dočekam’. U subotu je slavila rođendan u Zagrebu u krugu obitelji. Ostajali su ljudi bez čitavih obitelji pa ne plaču, ja imam za deset života i ne plačem što bih trebao sutra u zatvor ili što me nepravedno progone”, rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.