Mamić: ‘Zašto nema VAR-a u Europa ligi? Ademi kaže da je bio jedanaesterac za nas 300 posto’

Foto: fah

Trener Dinama Zoran Mamić komentirao je igru svoje momčadi nakon 0:0 protiv Feyenoorda na Maksimiru u prvoj utakmici skupine Europa Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostaje žal za tim golom koji smo mogli zabiti pred kraj, ali suparnik je bio bolji u prvom dijelu pa je neriješeno realno. Možemo biti zadovoljni na kraju. Bilo je grča kod nekih igrača, trebamo biti strpljivi, imamo dosta mladih igrača. Ideja je bila da u drugom dijelu napadnemo s Petkovićem i Gavranovićem, ali je Gavranović osjetio bol pa nismo htjeli riskirati. Odgovara nam remi iz druge utakmice, iznenadilo me da CSKA nije pobijedio u tom susretu. Idemo u Moskvu po dobar rezultat”, rekao je.

“Teško mi je komentirati situaciju s Ademijem u drugom poluvremenu. On mi je kazao da je kazneni udarac bio 300 posto. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi Europske lige. Početkom utakmice nismo mogli biti zadovoljni, ali osjetio se grč kod igrača koji su debitirali poput Jakića, Gvardiola i Kastratija. To je normalno i vidjeli smo da je u drugom poluvremenu bilo bolje”, dodao je.

“Ne bavimo se sada računicom. Svi smo osvojili po bod i sada krećemo ispočetka. Naša najvažnija utakmica je sada u nedjelju protiv Šibenika u prvenstvu koje je baza. Vidjet ćemo hoćemo li puno mijenjati, teško mi je sada govoriti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.