Mancini: Htjeli smo pobijediti pod svaku cijenu, odigrali smo dobro

Foto: fah

Talijani su pokazali da su zasad među glavnim kandidatima za naslov prvaka na Europskom prvenstvu. Kao i protiv Turske, koju su dobili 3-0, i protiv Švicarske su igrali u visokom ritmu i s puno kombinatorike te se zasluženo plasirali u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Švicarska je jaka momčad, bila je to teška utakmica. Mogli smo i ranije zabiti, ali to je bilo zasluženo. Odigrali smo dobro, htjeli smo pobijediti pod svaku cijenu. Za Chiellinija se nadamo da nije ništa ozbiljno, vidjet ćemo sutra. Wales u posljednjem meču? Uvijek moramo ići na pobjedu, nema kalkulacija. Ovu pobjedu posvećujemo svima, svima onima koji u ovom trenutku pate, rekao je talijanski izbornik Roberto Mancini.

– Sretan sam i ponosan što sam dio fantastične ekipe. Pandemija mi je tada malo pomogla radom i odlučnošću da sam ovdje. Prvi je gol bio lijep, na asistenciju Berardija, i posvećujem ga svojoj obitelji i svojoj djevojci. Drugi je za sve Talijane, rekao je dvostruki strijelac Manuel Locatelli.

Granit Xhaka, kapetan Švicarske, rekao je: – Italija je bila bolja momčad, protiv njih si ne možete dopustiti da pogriješite. Sad se fokusiramo na Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.