Mandžukić prošao liječnički: Pred potpisom za Milan

Foto: fah

Mario Mandžukić će u utorak ujutro postati novi igrač velikog AC Milana, nakon što je prošao jutros zakazane liječničke preglede na dva mjesta u okviru klupskih ugovornih ustanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je stigao iza 8 sati u La Madonninu, klupsku kliniku na kojoj igrači brinu o svome zdravlju, a nakon toga otišao u Ambrosianu na porciju fitnessa, odnosno na test aktualnog fizičkog trenutka, pišu Sportske novosti.

Mandžukić bi tehnički mogao potpisati već danas, no morat će pričekati jer se uprava kluba zajedno s igračima i stručnim stožerom mora vratiti iz Cagliarija, gdje Milan večeras igra utakmicu talijanskog prvenstva. Isto tako, plasira li se Milan u Ligu prvaka sljedeće sezone, bilo kroz prvenstvo ili primjerice osvajanjem Europske lige, ugovor Marija Mandžukića bit će automatski produljen za cijelu sezonu 21/22 uz zajamčenih 3.6 milijuna eura godišnje plaće, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.