Mandžukić: ‘Veliki sam fajter, ali na putu prema stadionu i finalu SP-a slušao sam Škorinu izvedbu i samo su mi tekle suze’

Foto: fah

Kako smo već pisali, Mario Mandžukić je u velikom intervjuu za Sportske novosti govorio o najljepšoj godini svoje karijere, a prisjetio se i jednog od najemotivnijih trenutaka u dresu Vatrenih, trenutka iz autobusa na sam dan velikog finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram li istaknuti neku posebnu i trajniju pjesmu, onda je to svakako “Ne dirajte mi ravnicu”. U autobusu, gdje uvijek sjedim u stražnjem dijelu, dobro zaklonjen, na putu prema stadionu i finalu SP-a slušao sam Škorinu izvedbu i samo su mi tekle suze. Bili su to trenuci ponosa, vrtjele su mi se slike života, moje Slavonije i ljudi, gdje je sve u mom životu počelo i emotivno je najsnažnije. Kad sam je čuo na dočeku u Slavonskom Brodu, ovaj put uživo od Škore, uz mnoštvo mojih Brođana, silno sam se trudio da ne zaplačem. Nisam si to mogao dopustiti…”, priča Mandžukić.

“Ne mogu doći u trenucima sreće pred svoje ljude i cmizdriti, haha… No dirnuli me jesu i zato su bile takve borbene emocije u meni. Istina je, imam gard fajtera, i na terenu i u životu se borim kao fajter, no ne bježim od toga da mi je duša meka kad je logično da bude”; dodao je.

O svom životu nikad ne otkriva puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja intima ne bi više bila intima kada bih je dijelio s medijima. Općenito ne razumijem zašto bi nekome bilo tako važno da zna sve o mojem privatnom životu, umjesto da ključnim bude ono što radim kao igrač na terenu. Volim svoj mir, u domu sa svojom Ivanom i okruženju bliskih mi ljudi”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.