VIDEO: Mandžukić zabio dva gola u ‘gaženju’ Wolfsburga i postao prvi strijelac lige

Mario Mandžukić ponovo je imao jednu od ključnih uloga u novoj velikoj pobjedi Bayerna u Bundesligi. Bavarci su u 24. golu na gostovanju ‘razbili’ Wolfsburg s visokih 6-1, a hrvatski reprezentativac sudjelovao je s dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Mandžo nije krenuo od prve minute te ga je Pep Guardiola gurnuo u igru u 57. minuti umjesto Kroosa, a španjolskom treneru opet je vratio sjajnim nastupom.

Zabio je Mandžukić za 3-1 u 66. minuti te je postavio konačni rezultat u 80. minuti. Dva gola zabio je i Müller te po jedan Shaqiri i Ribery.

Hrvatski napadač tako je postao prvi strijelac Bundeslige sa 16 golova preskočivši uskoro budućeg suigrača Lewandowskog, koji ima 15 golova. Ivica Olić nije ulazio u igru za Wolfsburg, a Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Badelj je odigrao svih 90 minuta u remiju HSV-a 1-1 protiv Eintrachta te je zaradio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.