Mandžukićev suigrač skroman iako zarađuje milijune: ‘Kad potrošim 300 ili 400 eura osjećam se loše zbog toga’

Foto: fah

Juventusov nogometaš Alex Sandro godišnje zaradi oko tri milijuna eura, ali nije zaboravio otkud je došao i kako je teško živio. Ispričao je da se osjeća loše ako u jednoj noći potroši 300 ili 400 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad odem vani s obitelji i potrošim 300 ili 400 eura osjećam se loše zbog toga. Razmišljam koliko je to brazilskih reala i osjećam grižnju savjesti jer sam potrošio toliki iznos”, ispričao je Mandžukićev suigrač.

“S 15 godina sam došao u Atlético Paranaense i zarađivao 100 dolara mjesečno. Klub mi je plaćao smještaj, hranu i školu. Trošio sam 50 dolara, a štedio 50 i uštedio sam 300 dolara i dao ih roditeljima kako bi mogli oličiti našu kuću. Mogao sam kupiti bilo što, ali sam radije pomogao obitelji”, dodao je.

Mladim nogometašima poslao je važnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mnoga talentirana djeca odustanu od škole, a onda ne postanu profesionalci, ali život bez završene škole je puno teži. Treba poštivati sve ljude. Nisam bio odličan učenik, ali sam poštivao učitelje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.