Marca: Bartomeu se pogubio, nudi nemoguću zamjenu Atleticu

Foto: Marca

Marca donosi ekskluzivu, pišu kako je nekoliko dana prije poraza 8:2 od Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka, Bartomeu nazvao Miguela Angela Gil Marina, predsjednika Atletica te mu ponudio zamjenu igrača koji u prvim sezonama u Barceloni i Atleticu nisu opravdali ono što je u njih uloženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinu dana nakon što je Barcelona platila Atleticu 120 milijuna eura za Antoinea Griezmanna željela mu ga je vratiti te zauzvrat dobiti Joaa Felixa.

Marca piše kako je to još jedan u nizu pokazatelja kakav kaos vlada na Camp Nouu i da se Bartomeu zaista pogubio.

“Na ovo ga je natjerala očajna financijska situacija u Barceloni, kojoj je neodrživ model po kojem na plaće igrača godišnje daje 562 milijuna eura, što je čak 81 posto budžeta. Barcelonin proračun će u novoj sezoni zbog koronavirusa biti manji za 320 milijuna eura. Ali svejedno je riječ o sramoćenju i to je jedan od mnogih dokaza da je katastrofalan upravitelj”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim pojašnjava da se ne mogu mijenjati igrači čiji je odnos plaća pet naprema jedan.

Dodaju i zašto je dobio negativan odgovor.

“Felix je projekt predsjednika Atletica koji ga je učinio najskupljim igračem u povijesti kluba kako bi i tako bio simbol novog Atletica i nositelj momčadi u idućem desetljeću”, objašnjavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.