Marca nastavlja odrađivati prljav posao: ”Luka Modrić nije više siguran u Realu…”

Foto: fah

Kako smo već pisali Marca (španjolski list blizak Realu) je pokrenula posljednjih tjedana kampanju kojom želi poslati, zapravo prenijeti, poruku Luki Modriću koja govori kako mu je vrijeme koje je proveo u kraljevskom klubu – isteklo. Time zapravo Marca odrađuje prljav posao za čelnike Reala koji se očito ne žele javno prepucavati s Modrićem s obzirom da je hrvatski reprezentativac i dalje među najaktivnijim na treninzima. Modrić želi ostati u Realu, međutim, kako sada stvari stoje to i nije toliko izvjesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikoga, naravno, ne čudi posao koji Marca odrađuje za Real, naime, od samog početka spomenuti španjolski list je Modrića dočekao, blago rečeno, s dosta skepse, danima su prenosili komentare navodno nezadovoljnih čitatelja koji su bili protiv angažmana hrvatskog veznjaka, koji je u Real stigao iz Tottenhama. Tek su silom prilika, kad se Modrić nametnuo kao jedan od lidera europskog Reala, promijenili ploču.

Najnoviji napad uperen, između ostaloga, i prema Luki Modriću dolazi u članku Marce pod naslovom:

”Deset Realovih najvećih nepoznanica u 2020.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca napominje kako je politika kluba, a tu se, dakle, vidi da oni imaju ambiciju biti glasnici politike čelništva Reala, takva da se igračima starijima od 32 godine nudi produljenje ugovora na samo godinu dana, pritom im nije baš previše bitna činjenica da je Modrić jedna od legendi kraljevskog kluba, legendi koja je Realu donijela nekoliko Liga prvaka… Da ne spominjemo ostale trofeja i osobna priznanja koja je samo u prošloj godini zasluženo dobio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

“Hrvat je već otpuhao 34 svjećice na rođendanskoj torti, a ugovor mu istječe u ljeto 2021. kada će imati čak 36 godina. Osim toga, njegov status i značaj u momčadi prilično su oslabjeli u posljednje vrijeme. Modrić više nije nezamjenjivi prvotimac, a ove sezone nije od početka igrao nijednu od najvažnijih utakmica. Daleko je od igrača koji je prije godinu i pol Hrvatsku vodio do svjetskog srebra, a Real do 13. europske titule. Modrićeva budućnost u Realu nije sigurna i velika je nepoznanica. Jasno je da takva situacija ne odgovara igraču koji nosi desetku tog kluba. Inter i Milan se vrte oko Modrića koji više ne može smatrati da je siguran u Realu”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.