Marca o Modriću: Treba ustati i pljeskati ovom igraču. Vječni broj 10

epa11292772 Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (R) disputes a ball with FC Barcelona's Brazilian forward Raphinha (L) during the LaLiga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 21 April 2024. EPA/JUANJO MARTIN

Marca hvali Luku Modrića nakon što je Real pobijedio Barcelonu 3:2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako gotovo osigurao titulu prvaka Španjolske. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić predvodio je Real kao kapetan momčadi po prvi put u El Clasicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modriću je Marca dala ocjenu osam, a bolju imaju samo strijelac pobjedničkog gola Bellingham i Vazquez zaradili bolje ocjene.

“Kako je inteligentan Luka Modrić u svakom svom potezu. Savršeno shvaća gdje se treba pojaviti u kojem trenutku kako bi nanio štetu srcu Barcinog veznog reda i pomogao svojim suigračima u distribuciji lopte. Imao je nekoliko izgubljenih lopti na sredini terena. Uzrok tome je nedostatak kontinuirane igre, ali uvijek odgovori izazovu”, piše Marca.

> Modrić: Preokreti su rezultat vjerovanja u pobjedu i nevjerojatnog karaktera

“Hrvatski veznjak sve više ulazi u ritam kako vrijeme odmiče. Odigrao je 90 minuta i pokazao da nije izgubio ni trunku kvalitete u sve ovo vrijeme koje je proveo više na klupi nego na terenu. Njegova kvaliteta je bez premca, a na terenu radi isto kao i prije, unatoč prolasku godina. Treba ustati i pljeskati ovom igraču. Vječni broj 10”, napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As kapetana hrvatske reprezentacije uspoređuje s popularnim likom iz dječje priče o dječaku koji odbija odrasti.

“Nogometni Petar Pan. On je jedini nogometaš na svijetu koji sa svakim rođendanom koji proslavi igra bolje. Odigrao je utakmicu vrijednu pohvala kad je to bilo najpotrebnije. Nadam se da će se u klubu složiti i produžiti mu ugovor na još jednu godinu. Madrid je s Lukom u sastavu bolja momčad, a bolja mu je i situacija u svlačionici”, navodi Tomas Roncero u svom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.