Marca piše o senzaciji: ‘Ronaldo je suigračima da odlazi rekao u tjednima prije kijevskog finala’

Foto: fah

Cristiano Ronaldo u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola nije imao sjajnu utakmicu, a nakon nje zabrinuo je obožavatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bilo je lijepo igrati u Realu. Kroz sljedećih nekoliko dana dat ću odgovore na sva pitanja navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Budućnost sada zaista nije važna. Najprije se moram dobro odmoriti, a onda me čeka SP s reprezentacijom. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, kazao je Ronaldo.

Sada Marca piše kako Ronaldo doista odlazi.

”Ronaldo je suigračima da odlazi rekao u tjednima prije kijevskog finala i zato nisu bili iznenađeni njegovim izjavama nakon osvajanja Lige prvaka. No kapetanima nije bilo drago što je Ronaldo s tim izašao u javnost u tom trenutku”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.