Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka: Zasmetalo mu je što u njemu misli Naš Hajduk

Foto: fah

Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka, odlazi unatoč tome što mu je Nadzorni odbor pružio podršku i zatražio da povuče ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je prelomio nakon Skupštine kluba i govora predsjednika udruge Naš Hajduk Tonija Baletića koji je bio protiv njegovog ostanka.

“Članovi Hajduka zaslužuju puno konkretniju realizaciju, sve ostaje na pokušajima. Nije sve u tome ‘svi smo mi dobri ljudi’. I moj pas je dobar pas, pa nije na funkciji u Hajduku”, rekao je između ostalog Baletić.

“Poštovani navijači Hajduka, prijatelji Kluba i poslovni partneri, suradnici, igrači i treneri, unatoč neupitnoj podršci Nadzornog odbora nisam povukao ostavku želeći na Glavnoj skupštini vidjeti kakav je stav vlasnika Kluba. Bio sam spreman preispitati svoju odluku da sam dobio povjerenje vlasničke strukture prihvaćajući zajednički artikuliranu potrebu za toliko željenim kontinuitetom. Budući da na navedenoj Skupštini nisam dobio podršku drugog najvećeg dioničara Kluba – Udruge Naš Hajduk, odlučio sam ostati pri svojoj prvotnoj odluci da podnesem ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mene osobno ponižavajući je način na koji mi je Udruga Naš Hajduk iskazala nepovjerenje, posebno imajući u vidu govor predsjednika Udruge gospodina Tonija Baletića koji je pritom koristio rječnik neprimjeren događaju, instituciji HNK Hajduk i funkciji koju sam obavlja. Usporedba predsjednika HNK Hajduk, ma tko on god bio, s kućnim ljubimcem je apsolutno neprihvatljiva, ispod svake razine komunikacije, posebno među dioničarima Kluba na tako bitnom događaju.

Svom Hajduku želim da pronađe novog predsjednika koji će biti uspješniji od mene u rezultatskom i u poslovnom smislu, a posebno u postizanju jedinstva cjelokupnog hajdučkog puka”, napisao je Brbić u priopćenju.

U Hajduku se drže priče da imaju plan B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da Nadzorni odbor ima i plan B. Tražili smo od predsjednika da povuče ostavku svjesni da Brbić može i priopćiti odluku da odlazi iz kluba. Ako se dogodi taj scenarij, stabilnost kluba neće biti ugrožena. Predsjednik je rekao da ostaje sve dok ne nađemo adekvatnog čovjeka za tu poziciju. Kako ćemo ga naći? Iskoristit ćemo sve mogućnosti da izaberemo pravoga. I u klubu ima izuzetno kvalitetnih ljudi. Klub neće ostati obezglavljen, kao što se dogodilo u jednoj situaciji. Čvrsto držimo kontrolu. Straha nema i ne smije ga biti”, rekao je na skupštini dopredsjednik Nadzornog odbora Denis Alajbeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.