Marko Pjaca nakon dva gola Vardaru: Prekrasan oproštaj od mog kluba i mog grada!

Foto: fah

Na odasku iz Maksimira, uz ovacije Dinamove ne baš brojne publike, Marko Pjaca zahvalio se navijačima, a i oni njemu s obzirom kako je bio glavni akter Dinamove pobjede protiv Vardara u 2. pretkolu Lige prvaka, do koje su modri došli puno teže nego što se očekivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi su svladali Vardar 3:2, iako su gosti u dva navrata vodili, Pjaca je zabio dva pogotka iz dva opravdano dosuđena jedanaesterca za Dinamo. Ukupan rezultat u dva dvoboja je 5:3 za hrvatskog prvaka.

“Da sam htio nisam mogao zamisliti bolji oproštaj, moram priznati da sam bio jako nervozan, međutim, ispao je to prekrasan oproštaj od Maksimira. Ovo je prekrasno, ovako se oprostiti od svog kkuba, svog grada, želim Dinamu da obrani naslov i da igra Ligu prvaka. Možemo se i sastati u Ligi prvaka, ha-ha”, rekao je Pjaca, koji, kao pravi profesionalac, nije želio govoriti i putu u Italiju na liječnički pregled nakon kojeg slijedi i službeno predstavljanje u Juventusu, samo je dodao kako će se u sljedećim danima o tome nešto više znati. Mnogi će reći da će to biti već sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, posve očekivano, naime, profesionalci se ne smiju istrčavati izjavama prije nego što službeno klub potvrdi ono što je neslužbeno odavno jasno. Tako to odavno funkcionira na zapadu, posao prije svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.