Martinov trener: Meni je ovo najdraža medalja s obzirom na to što se sve izdogađalo, nije mogao ustati od bolova

Foto: fah

Damir Martin je došao do brončane medalje u samcu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu što je Martin prošao dok je došao do odličja, svjedočio je poznati kondicijski trener Pero Kuterovac, koji je zadnje dvije godine proveo s trofejnim hrvatskim veslačem.

“Čast mi je što sam mogao trenirati takvog sportaša. Meni je ovo najdraža medalja s obzirom na to što se sve izdogađalo s Damirom. On je prošle godine bio u kanalu dubokom barem 500 metara, a onda se uspinjao. Dan za dan, trening za trening, polako uz uspone i padove, uz velike bolove i sve što prati postoperativno liječenje došli smo do ovog podviga. Ovo je moja doktorska disertacija i sada slobodno mogu ići u mirovinu” rekao je Kuterovac i otkrio:

“Najteže je bilo u srpnju, devet mjeseci poslije operacije kada smo mislili da je ozljeda zaliječena. Napravili smo jedan jači trening nakon kojeg se on nije mogao tri dana ustati iz kreveta. Htio je čak i odustati tada. Ali isplatilo se sve danas s ovom olimpijskom medaljom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.