Massimiliano Allegri o Cristianu Ronaldu: ‘Sjajan igrač i pametan momak’

Foto: fah

Novi trener Juventusa, odnosno povratnik na klupu Stare dame, Massimiliano Allegri, rekao je kako će najbolji igrač kluba Cristiano Ronaldo sljedeće sezone imati još veću odgovornost, no upozorio je da će biti dosta rotiranja. Naime, Allegri se danas pojavio na tiskovnoj konferenciji koja je održana na stadionu nakon što se vratio u Torino te je potpisao četverogodišnji ugovor sa Starom damom. Kako smo već spomenuli Allegri je u Juventusu već ranije proveo pet sezona te je pritom osvojio 11 trofeja, dva puta igrao je finale Lige prvaka. No u oba je navrata njegov Juve poražen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo je sjajan igrač i pametan momak. Jučer sam razgovarao s njim kao i s ostalim igračima. Rekao sam mu da je ovo važna sezona i da sam sretan što sam ga ponovo sreo. On sada ima još veću odgovornost, jer smo prije tri godine imali iskusniju ekipu, dok je ovoga puta dosta mlađih igrača”, kazao je Allegri te je dodao.

“Očekujem puno od njega u pogledu odgovornosti, u dobrom je stanju i u formi je”.

Allegri je najavio rotacije u momčadi jer će biti veliki broj utakmica. Drugim riječima, Allegri je najavio da će i najveće zvijezde morati ponekad sjesti na klupu. Trener Juventusa je kazao da su u tijeku pregovori s Paulom Dybalom te je uvjeren da će Argentinac, poput Ronalda, ostati u klubu i imati važnu ulogu u ”novom” Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Paulo može izvoditi slobodne udarce, tako može napraviti razliku. Što se tiče iskustva u Juveu, može biti zamjenik kapetana jer je Bonucci napustio Juventus. Očekujem puno od njega, razgovarao sam s njim i vrlo je motiviran. Postoji entuzijazam i to je najvažnije”, zaključio je trener Juventusa.

Podsjetimo, nova sezona u Italiji krenut će 22. kolovoza, Juventus će u prvom kolu gostovati kod Udinesea od 18:30 sati.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.