Matea Jelić otkrila kako se osjeća nakon OI, ali komentirala i svoj ljubavni status

Foto: fah

Olimpijska pobjednica u taekwondou Matea Jelić za Story je dala intervju o putu do uspjeha, bivšoj ljubavi s kolegom sportašem…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretna sam! I prije puno godina, i kad sam otišla na olimpijadu u Tokio željela sam da ljudi vide ljepotu taekwondoa, približiti ga našim ljudima. Mislim da sam to nekako uspjela. Ali to još nije gotovo”, rekla je Jelić.

Kad je njezin kolega iz kluba Toni Kanaet osvojio broncu, pričalo se da su svojedobno bili u vezi?

“Danas smo prijatelji, i općenito svi u klubu držimo se zajedno i podržavamo. Bilo smo zajedno kad sam imala 17, on danas ima curu, a ja sam slobodna”, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila je i prilaze li joj dečki.

“Eh sad teže, čak i vojnici neće da priđu”, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.