Matea Jelić uoči Francuske: Vatreni su mi uvijek bili inspiracija

Foto: fah

Vatreni večeras od 20.45 sati igraju drugu kolo Lige nacija protiv Francuske na prepunom Poljudu. Tom prilikom je Hrvatski nogometni savez ugostio zlatnu olimpijku Mateu Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša zlatna olimpijka iz Tokija doživjela je već jednom ovacije Poljuda, prilikom kvalifikacijske utakmice protiv Slovenije:

– Osjećala sam se predivno, ukazana mi je velika čast kao i ostalim osvajačima olimpijskih medalja iz Tokija, baš lijepa gesta Hrvatskog nogometnog saveza. Naravno da još uvijek čuvam dres koji su mi uručili, prisjetila se toga dana Matea.

Ističe kako je na Poljudu uvijek odlična atmosfera, tako je bilo i tada:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poljud je prekrasan stadion, navijanje je bilo odlično, a Hrvatska je ostvarila uvjerljivu pobjedu. Sve u svemu, bilo je super. Uvijek kad bih gledala reprezentaciju na televiziji dobila bih posebnu inspiraciju, ali uživo je to bilo duplo bolje.

Modrić je uzor, Matea vjeruje kako nas opet može odvesti do velikog rezultata:

– Luka Modrić, naravno! On je pravi primjer napornog rada i poniznosti. Pogledajte samo kakve sjajne rezultate postiže i još uvijek uživa u nogometu. A njegova igra… To je nešto fenomenalno. Vjerujem da će još neko vrijeme biti lider hrvatske reprezentacije i da će nas u Kataru povesti prema još jednom velikom rezultatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet je zavoljela dok je još bila djevojčica:

– Često sam kao mala igrala nogomet, uvijek sam bila jedina cura među dečkima. Mislim da mi je išlo super, iako… Uvijek sam željela pobijediti pa je moguće da su mi malo puštali jer im je tako bilo lakše. U taekwondou sam ipak na svom terenu, zaključila je Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.