Matea Jelić: Bio je poseban osjećaj boriti se na Dan državnosti i osvojiti brončanu medalju

Foto: fah

– Ovo je bio poseban dan i bila je velika stvar ulaziti u borbe s osjećajem da se borim na Dan državnosti. To je razlog zašto mi nije drago što sam izgubila u borbi za finale, rekla je Matea Jelić nakon osvajanja brončane medalje u kategoriji do 73 kilograma na Svjetskom prvenstvu u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zakasnila sam cijelu borbu i sad se pitam zašto nisam cijelu borbu napadala. Zašto nisam prije udarala, zašto sam to radila tek na kraju rundi. Moram to bolje raditi, moram se vratiti u dvoranu i to izoštriti.

Bio je to ujedno njezin premijerni nastup na velikim natjecanjima u novoj kategoriji do 73 kilograma. Dosad je medalje osvajala u kategoriji do 67 kilograma.

– Nije me mučila promjena kategorije, nije to bila jedina promjena. Nisam imala neke ljude oko sebe, ali jesam obitelj i klub koji vjeruju u mene jer sama ne bih mogla. Cilj je dalje podržati reprezentativne kolege koji nastupaju narednih dana, a ja se nadam da će im ova moja medalja biti poticaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.