Mateo Beusan kratko o suđenju na utakmici Hrvatska – Nigerija: ‘Nije bilo zaleđa Rebića, sve ostalo bez pogreške’

Foto: Snimka zaslona

HRT-ovo Oko sokolovo, Mateo Beusan, kome je ovo kako tvrdi posljednje Svjetsko prvenstvo budući da nakon Rusije 2018. ”napušta televiziju”, komentirao je suđenje na utakmici Hrvatska – Nigerija 2:0 u Kalinjingradu.  Beusan, koji je bio neuobičajeno kratak, zadovoljan je kako je susret odradio sudac Ricci, koji je, kako kaže, imao lagan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bilo spornih situacija . U 55. minuti nema zaleđa Ante Rebića, i to je jedina pogreška na utakmici.”

Dakle, jedanaesterac za Vatrene nad Marijom Mandžukićem u drugom dijelu, a koji je realizirao kapetan Luka Modrić i pretvorio u konačnih 2:0, bio je čist kao suza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.