Doajen hrvatskog novinarstva Anton Samovojska: ‘Ne bih se složio s Dalićem, ovo nije mali korak, ovo je veliki korak, Argentinu možemo dobiti 3:0’

Foto: HRT

Doajen hrvatskog sportskog novinarstva, Anton Samovojska, komentirao je pobjedu Vatrenih na startu SP-a protiv Nigerije 2:0. Samovojska tvrdi da je Hrvatska na korak do plasmana u osminu finala…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih se složio s Dalićem koji je rekao da je ovo mali korak. Ne, ovo je veliki korak! Sada nam samo malo fali da prođemo dalje, a Argentinu možemo 3:0 pobijediti ako ćemo gledati isti nogomet kao danas.

Svidjelo mi se što Nigeriji nismo dozvolili niti jednu kontru, a znamo kako dobru tranziciju imaju! Rebić je, posebno u prvom poluvremenu, pokazao da jedan na jedan može proći koga god hoće!”

Stabilnost u igri donio Brozović, Modrić je tada mogao ići više naprijed…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Stabilnost u igri se pokazala kao ključ, posebno ulazak Brozovića nakon kojeg je Modrić mogao ići više naprijed, a Rakitić je imao više slobode u igri.

” Dejan Lovren je odigrao perfektnu utakmicu, kao i Mandžukić , a obojica su bili pod puno upitnika kod navijača. Kovačića čekam kao ozebli sunce, on ima vrijednost zbog koje sam siguran da će se pokazati kao idealan džoker s klupe, a blizu prvih 11 zaslužuje biti i Marko Pjaca .”

O utakmici Argentina – Island 1:1…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A kada je riječ o utakmici Argentine i Islanda , reći ću samo da je Maradona 1990. na isti način kao Messi pucao Tomislavu Ivkoviću ! A Messiju se ovo događa prečesto, pa bolja prilika mu je slobodni udarac, penale zabija u samo 70% slučajeva”, zaključio je Samovojska za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.