Matjaž Kek: ‘Dok ne odradim sve razgovore sa Savezom neću komentirati priču oko mog mogućeg preuzimanja Dinama’

Foto: fah

Matjaž Kek, slovenski izbornik kojeg Dinamo želi dovesti na svoju klupu. kaže kako se osjećao kao cirkus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Trenutačno sam u Sloveniji, pa kad se probila informacija o mom možebitnom preuzimanju Dinama, puno je pitanja, a malo odgovora. Eto, zato sam kazao da je cirkus…”, ističe za Sportske novosti.

Kad planira obaviti razgovore s čelnicima Slovenskog saveza?

“S njima ću razgovarati i danas ili sutra. Meni je to bila prva stvar koju sam htio napraviti. To sam kazao i ljudima u Dinamu. Sve je u redu, možemo o svemu pričati, ali prvo moram popričati s ljudima u Savezu. Ja sam izbornik svoje zemlje, imam ugovor još dvije i pol godine, želim biti milijun posto korektan. Vjerujem da to ljudi razumiju. To su te činjenice. Dinamo je Dinamo, tu uopće ništa ne moramo diskutirati, ali mene ugovor još uvijek veže s reprezentacijom moje zemlje. To je stvar koja se mora riješiti”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Treba imati razumijevanja i za Dinamo. Ono što ću ponoviti, želim biti maksimalno korektan prema svima. Šteta što se probila ta informacija o mojem preuzimanju Dinama prije nego što sam razgovarao s ljudima iz Saveza. Isto tako znam da novinari rade svoj posao, kao što i ja radim svoj. Poštujem vašu struku, vi ste samo radili svoj posao. Da sam ja novinar, isto bih tragao za informacijom. Ali kad sam jučer ujutro otvorio portale i vidio što piše, prvo sam pomislio: “majko mila, krenulo je…””, kaže.

“Dok ne odradim sve razgovore sa Savezom, što je jedino korektno i ljudski, neću komentirati priču oko mog mogućeg preuzimanja Dinama. Tako stoje stvari…”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.