Mavrović odgovorio Pijetraju i otkrio hoće li ga tužiti: ‘To je ispod svake razine, to je sve gomila idiotarija’

Foto: fah

Nakon što je izbornik boksačke reprezentacije Hrvatske, Leonard Pijetraj, na tiskovnoj konferenciji žestoko napao najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića, a nije štedio ni Željka Mavrovića, stigao je odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mavrović je odgovorio Pijetraju:

”To je sve idiotarija, što drugo reći za te stvari koje je izgovorio Pijetraj”, rekao je Mavrović za portal 24 sata.

Spomenimo kako Mavrović nije ni znao što je sve danas Leonard Pijetraj govorio o njemu i Filipu Hrgoviću, pritom je spomenuo čak i Thompsona, koji sa cijelom tom stvari nema nikakve veze. ”Ne razumijem zašto je uopće mene spominjao”, kazao je Željko Mavrović te je komentirao tvrdnje Leonarda Pijetraja da je svojevremeno platio Lennoxu Lewisu 20.000 dolara za borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu”, rekao je Pijetraj na tiskovnoj konferenciji, a Mavrović je to komentirao riječima:

”Da smo platili da bih se boksao protiv Lewisa… Pa ja sam godinu dana bio prvi izazivač. Nevjerojatno što je sve izgovorio. Doista, to govori sve o njemu kao čovjeku. Pričati o meni na takav način, to je ispod svakog nivoa.”

Hoće li tužiti Leonarda Pijetraja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ma kakva tužba, sam bih čovjeku poput njega dao na važnosti da ga tužim. Ponavljam, to je sve gomila idiotarija”, poručio je šokirani hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.