Mediji već pišu s kim je Domagoj Vida putovao, s kim se grlio…

Zagreb, 4.9.2020 - Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je sa Zračne luke Franjo Tuđman u Porto gdje će u subotu odigrati utakmicu Lige nacija protiv reprezentacije Portugala. Na slici Domagoj Vida. Foto Hina Dario GRZELJ/ dag

Kako smo već pisali hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u pričuvnom sastavu u prijateljskoj utakmici protiv Turske jednu solidnu utakmicu, bilo je 3:3 te se tako nastavio hrvatski niz nepobjedivosti protiv Turske. Od zvijezda, koje su inače standardne u Vatrenom dresu, igrao je Domagoj Vida, i tu se situacija, kako to prikazuju uvjetno rečeno hrvatski mediji, koji su hrvatski koliko su CNN i New York Times objektivni, komplicira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako su potvrdili iz Hrvatskog nogometnog saveza Domagoj Vida pozitivan je na koronavirus, a što se prije utakmice nije znalo, očito se nije ni moglo znati.  Rezultat je to redovnog testiranja koje je obavljeno jučer uoči subotnje vrlo važne utakmice u sklopu Lige nacija protiv Švedske, koju, očito je, Vida neće igrati.Vida je na redovnom testiranju ususret dvoboju protiv Turske bio negativan na koronavirus, dakle, s te strane je sve u redu.

Naravno, sad je krenulo ”seciranje”, počelo se kroz ”hrvatske” medije pisati s kime se to Domagoj grlio na treningu, s kime je putovao, a putovao je kao jedan od šest igrača s izbornikom Zlatkom Dalićem iz Zagreba.  Svi oni mogu, i to nije suprotno pravilima, putovati na utakmicu Lige nacija, koja bi za Hrvatsku mogla biti presudna utakmica glede ostanka u najvećem rangu Lige nacija, protiv Švedske s obzirom da su na  spomenutom jučerašnjem testiranju bili negativni.

Podsjetimo, Domagoj Vida je u Istanbul, na utakmicu Hrvatska – Turska, poslije kraćeg odmora u Hrvatskoj, stigao zajedno s Dalićem, Kovačićem, Brozovićem, Badeljom, Melnjakom i Oršićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na način na koji su o Vidi, kao i o suigračima koji su s njim putovali, kao i sa suigračima kojima se ”grlio”, pisali ”hrvatski” mediji možda bi idealno rješenje bilo kada bi ih sve poslali na otok gubavca, kao u starom Rimu prije gotovo dva tisućljeća?

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abiii #cometobesiktas 🦅😁😅🤣

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.