Među 10 najvećih promašaja sezone u ligi Seria A čak dva Hrvata

Foto: fah

Gazetta dello Sport objavio je popis na kojem nijedan nogometaš ne želi biti – top 10 najvećih promašaja sezone u ligi Seria A. Na njemu su dva bivša napadača reprezentacije Hrvatske, donedavni stoper Dinama, nekadašnji kapetan Srbije te legenda Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić – došao bez kluba i odštete u Milan u zimskom prijelaznom roku i ima četiri nastupa bez učinka.

Nikola Kalinić – stigao u listopadu prošle godine iz Atletica u Veronu uz odštetu od 1.8 milijuna eura i u 12 utakmica ima samo jedan gol.

Amir Rrahmani – došao u ljetnom prijelaznom roku iz Verone u Napoli uz odštetu od 14 milijuna eura, u 14 nastupa ima samo jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Kolarov – stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Chelseaja u Romu bez odštete, u 32 utakmice ima po pet golova i asistencija.

Sam Lammer – stigao u ljetnom prijelaznom roku iz PSV-a u Atalantu uz odštetu od 9 milijuna eura. Učinak: 14 utakmica, dva gola.

Roberto Inglese – stigao u zimskom prijelaznom roku iz Spartak Moskve u Fiorentinu uz odštetu od 4.5 milijuna eura i ima tri nastupa bez učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thomas Strakosha – u osam nastupa 14 primljenih golova.

Gary Medel – i 11 nastupa jedna asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.