Messi: Morali smo napustiti kuću, djeca su mi morala promijeniti školu…

messi
epa09494398 Paris Saint Germain's Lionel Messi celebrates scoring the 2-0 lead during the UEFA Champions League group A soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 28 September 2021. EPA/IAN LANGSDON

Lionel Messi dao je veliki intervju, prvi otkako je Barcelonu zamijenio Parizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Planirao sam potpisati novi ugovor i odmah nastaviti s treninzima. Mislio sam da je sve to riješeno, završeno i da se samo čeka moj potpis. Ali kad sam došao u Barcelonu, rekli su mi da taj ugovor više nije moguć, da ne mogu ostati i da moram pronaći drugi klub jer Barcelona nema novca. To je promijenilo moje planove. Bilo mi je jako teško. Morali smo napustiti kuću, djeca su mi morala promijeniti školu. Odlučio sam ranije da ću karijeru završiti u Barceloni, ali nisam imao izbora”, rekao je Messi.

“Počeo sam razmišljati što ću, a PSG mi je odmah ponudio priliku. Bilo je i drugih ponuda, ali brzo sam se dogovorio s PSG-om. Svidio mi se projekt, ambicije kluba, momčad, atmosfera… Važnu ulogu u toj odluci odigrali su i moji prijatelji Neymar, Di Maria, Paredes… Znate da je sve lakše kad imate prijatelje u svlačionici”, ističe.

“Mislim da smo dovoljno kvalitetni da postanemo prvaci Europe, ali jaki su i Chelsea, oba Manchestera, Real, Inter, Bayern… Moramo igrati kao momčad i onda je sve lakše”, kaže Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je i favorit za osvajanje sedme Zlatne lopte.

“Ne, ne osjećam se kao favorit i nikad nisam volio pričati o tome. Bit će sjajno ako se dogodi. Već mi je velika čast što sam jedini igrač sa šest naslova, a osvajanje sedme bi bilo nevjerojatno. Tu su i Neymar, Mbappé, Lewandowski, Benzema…”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.