Messi oduševio mladića iza gola: ‘Najbolja stvar koja mi se dogodila u mom cijelom životu’

Foto: fah

Nogometaši Barcelone došli su u četvrtak do značajne pobjede, naime, pobijedili su Getafe i osvojili tri važna boda u borbi za naslov prvaka Španjolske. Ako bi Barcelona osvojila u preostalih sedam utakmica maksimalan broj bodova, dakle, 21, bila bi prvak Španjolske bez obzira na rezultate najvećih rivala, Reala i Atletica. No o tom potom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjede je Barcelonu vodio sjajni Lionel Messi, koji je ponovno odigrao sjajnu utamicu, Argentinac je zabio dva gola te je dodao tome jednu asistenciju. Nakon utakmice Barcin igrač našao se u središtu pozornosti jer je dobio brojne pohvale zbog svog poteza nakon što je zabio drugi gol. Naime, Messi je gol odlučio proslaviti s momkom koji je bio iza gola, i koji je bio zadužen za dohvaćanje lopti. Mladić je bio iznenađen postupkom svog sportskog idola te nakon susreta nije mogao doći k sebi od oduševljenja. Rekao je da mu je to bio najbolji trenutak u životu ikada.

“Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila u mom cijelom životu. Ni dalje ne mogu vjerovati da se to dogodilo”, rekao je ovaj momak nakon utakmice između Barcelone i Getafea.

Podsjetimo, Lionel Messi i dalje juriša prema naslovu najboljeg strijelca La Lige, u dosadašnjem dijelu sezone zabio je na 29 utakmica 25 golova, a iza njega je napadač Reala Karim Benzema, koji je dao četiri gola manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone je Argentinac u svim natjecanjima za Barcelonu odigrao 41 utakmicu te je pritom postigao 33 gola, na sve to dodao je još i 14 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.