Mick Schumacher o nadrealnoj situaciji koja ima veze s njegovim ocem Michaelom

Mick Schumacher
Foto: Sven Mandel

Mick Schumacher nahvalio je Lewisa Hamiltona za pomoć u njegovoj prvoj sezoni u Formuli 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek je bio vrlo otvoren za davanje savjeta kako bi mi pomogao u poziciji u kojoj sam bio. Također, već u danima, kada moj tata više nije bio s Mercedesom, imao sam priliku doći na nekoliko utrka i vidjeti ga. Definitivno je bilo lijepo znati da je, kad je imao vremena, mogao razgovarati sa mnom o određenim stvarima. Ti su razgovori bili privatni. Neki od njih su povezani s utrkama, ali većina je samo na prijateljskoj osnovi”, ističe za crash.net.

Podršku dobiva i od Vettela.

“Definitivno je sjajna. Ali više nego što je moj mentor, on je moj prijatelj. Mislim da je to nešto što mi je mnogo vrijednije. To mi je važnije”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Vettel i Hamilton natjecali su se protiv Schumacherovog oca Michela. Kaže i kako je nadrealno voziti se uz one koji su se prije utrkivali s njegovim ocem

“Razmišljajući da su se utrkivali s dvije generacije, to mora biti nadrealno i za njih. Mora da se osjećaju kao da su u sportu već duže vrijeme. Nažalost, nije bilo toliko borbe koliko bih želio. Ali nadam se da će neki od njih biti tu i ove godine te da ću se moći ponovno utrkivati s njima”, zaključio je, prenosi Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.