Mierez otkrio tko mu je u obitelji Hrvat: ‘Želim igrati za Hrvatsku’

Foto: fah

Argentinski nogometaš Ramon Mierez, jedan od najboljih osječkih napadača, prije tri godine doselio se u Osijek gdje se uklopio i postao “pravi dečko iz kvarta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramon je rekao kako se niz njegovih uspjeha krije iza upornosti i dugogodišnje discipline.

”Vjerujem da je to zbog načina života jer se ja stalno borim kako bih napredovao pa su me tako nazvali”, komentirao je Argentinac nadimak El Torro koji su mu nadjenuli u Argentini.

Obitelj i korijeni

Argentinski nogometni napadač za Novu TV otkrio je kako je njegova majka najponosnija na njegovu karijeru u Hrvatskoj jer ima hrvatske korijene i obznanio je da mu je prabaka bila Hrvatica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da bi volio igrati za reprezentaciju Hrvatske.

”Zapravo bih želio igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Nedavno sam o tome razgovarao sa suprugom, naša obitelj danas ima više poveznica s Hrvatskom nego s Argentinom”, objasnio je Mierez.

Mierez se trudi naučiti hrvatski jezik uz pomoć svojih suigrača, a iz poštovanja prema Hrvatskoj i Osijeku svojoj najmlađoj kćeri dao je srednje ime Josipa.
Podijelio je i hobi koji dijeli sa suprugom. On pjeva i svira gitaru a ona ga snima. “To su trenutci u kojima pokazujemo kakva smo obitelj”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Bog zna’

“Samo Bog zna kakve planove ima za mene. Trudim se ne misliti o budućnosti i o tome što će biti sutra”, objasnio je Ramon i dodao kako mu je vjera iznimno važna te je otkrio kako na svakoj utakmici ispod dresa ima majicu s religijskim obilježjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.