Mihaljević: “Kad se sjetim da prije šest mjeseci nisam mogao ustati bez bolova…”

epa05495840 Filip Mihaljevic of Croatia competes in the men's Shot Put qualification of the Rio 2016 Olympic Games Athletics, Track and Field events at the Olympic Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 18 August 2016. EPA/FRANCK ROBICHON

Nakon što je sinoć osvojio brončanu medalju na Europskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunu, a danas i primio medalju na skromnoj ceremoniji, Filip Mihaljević je istaknuo kako je presretan. Posebna zahvala ide fizioterapeutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tek su se dojmovi slegli, sinoć sam bio još u natjecateljskom raspoloženju. Stvarno sam presretan i emocije nadiru, stvarno podrška stiže sa svih strana i čestitke mojih najbližih, prijatelja i od atletskih prijatelja. Mislim da je ovo uspjeh za sve nas, a pogotovo za moj tim, ljude koji su surađivali sa mnom, trener i fizioterapeut koji me vratio iz ozljede. Kad se sjetim da prije šest mjeseci nisam mogao ustati sa stolice bez bolova mislim da ova medalja dobiva i malo zlatniji sjaj nego što je ovo treće mjesto. Sa svojim nastupom sam jako zadovoljan. Unatoč teškim problemima koji su bili zadnjih šest mjeseci sam stvarno prezadovoljan i nadam se da je ovo jedna stanica za ljeto i za ono što nas čeka i da će rezultati doći, rekao je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.