Mijatoviću se sviđa ideja ‘regionalne lige’, ali: ‘Zamislite da srpski navijači odu u Hrvatsku, pa dođe do sukoba..’

Foto: Florian K

Bivši nogometaš Real Madrida Predrag Mijatović progovorio je za Partizan TV o ideji pokretanja regionalne nogometne lige za klubove bivše Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ideja je odlična, ali ne znam koliko je izvediva. Problem su navijači i nisam siguran koliko bi natjecanje bilo sigurno”, kaže Mijatović.

“Sportski bi to donijelo kvalitetu, ali utakmica se ne događa samo 90 minuta. Navijači iz regije nisu baš nogometno educirani i stalno dolazi do nekih sukoba. Zamislite da srpski navijači odu u Hrvatsku i dođe do nekog sukoba, to bi bilo strašno…”, objasnio je danas 47-godišnji Crnogorac koji je za Real igrao između 1996. i 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.