Miletić kritizirao vladajuće i stao uz BBB: ‘Nije pošteno da ne dobiju pomoć kao Hrvati u dalekom Kongu’

Foto: fah

Saborski zastupnik Marin Miletić stao je u obranu BBB nakon nereda u kojima su sudjelovali navijači Dinama i AEK-a u Ateni u noći s ponedjeljka na utorak, a u kojima je poginuo jedan navijač grčkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto su izdani BBB u Ateni? Mediji ih difamiraju, etiketiraju i najžešće napadaju, skaču po glavi BBB-ima. Želim na početku biti jasan – tko god me pozna, zna da ne odobravam nikakvo paljenje, lupetanje po glavama i ostalo. To uopće nije ovdje pitanje. Pitanje je sljedeće – ako je Republika Hrvatska na čelu s Plenkovićem, Grlić-Radmanom i s Možemo pokrenula najveću diplomatsku akciju i spasila hrvatske građane koji su bili uhićeni pod najtežim optužbama za krijumčarenje djece, kupovanje djece iz Konga… Namjerno povlačim ovu analogiju.

> Obitelji uhićenih mladića poslale ozbiljan apel Milanoviću i Vladi: Pomozite im! Pošaljite delegacije u Grčku

Sada imamo BBB-e u Ateni koji su prepušteni sami sebi. Kažu, otišli su tamo, a nisu smjeli. Pa s 20 godina i ja bih otišao sa svojom rijekom na kraj svijeta. Ali oni (grčki mediji op.a.) su lagali da su BBB ozlijedili 13-godišnjakinju, da su ubili Grka, ispalo je da je Grk ubio Grka, a saznali smo i da je sedmero Bad Blue Boysa izbodeno nožem. Da su u policiji, da im nije pružena nikakva skrb. Da nikakvu pravnu, diplomatsku pomoć nemaju od Hrvatske”, rekao je Miletić i nastavio:

“Andrej Plenković, Grlić – Radman, znate li zašto su oni izdali Hrvate u Ateni? Zato što to nije njihova ekipica. to je ekipica koja bi sutra, ne dao bog da dođe do rata, stali na branik domovine. A Plenković, Grlić-Radman i ta ekipa koja se pravdala da su anemični, oni bi i danas bježali po hodnicima ili podrumima dalekog Bruxellesa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije u redu, nije pošteno, nije pravedno da se momcima u Ateni ne pruži svaka pomoć koja se pružila drugim Hrvatima u dalekom Kongu. Sloboda navijačima”, zaključuje Miletić.

 

@mileticmarin #CapCut #bbb #BBB #navijači #ultrasi #marinmiletić #miletić #hrvatska #hrvatskatiktok #hrvatskatiktok?? #rijeka #kvarner #atena #neredi #sloboda #slobodanavijacima ♬ original sound – Marin Miletić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.