Miočićev otac nakon sinove velike pobjede: ‘Rekao mi je to je za tebe tata’

Foto: Snimka zaslona

Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi u borbi održanoj u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam, nemam riječi”, rekao je za Bojan Miočić, otac novog/starog teškaškog prvaka svijeta.

Super se osjećam. Ponosan sam, nemam riječi. Čuo sam se sa Stipom par minuta poslije borbe. Kaže da je sretan i da je napravio to što je zacrtao, da je sretan što je vratio pojas. Kaže to je za mene, i to je za tebe tata. To je to”, priča za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.