Miralem Pjanić nije shvatio poruku Ronalda Koemana: ‘Zamolio priliku…’

Foto: snimka zaslona

Bosansko – hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić nije shvatio poruku trenera Ronalda Koemana te je poručio, unatoč činjenici da ove sezone nije dobio previše prilika, kako ne želi napustiti Barcelonu. Naime, Pjanić je u razgovoru za Mundo Deportivo kazao kako nije potpisao za Barcelonu a da bi ostao samo jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Potpisao sam da ispišem povijest u klubu koji je bio moj cilj godinama unazad”, rekao je Pjanić te je otkrio kako je sa 16 godina zamalo završio u katalonskom ponosu.

“Moj otac je pregovarao sa čelnicima Barcelone koji su me željeli u B momčadi. Igrao sam za Metz, ali sam odlučio profesionalnu karijeru započeti u Francuskoj. Barcelonu sam uvijek pratio, a Eric Abidal me je želio u klubu i prije dvije godine. Međutim, stigao je Griezmann i nije bilo novca za mene. Morao sam čekati dvije godine kako bih zaigrao za Barcelonu i ispunio svoj san. Došao sam ovdje s velikim iskustvom pobjednika i zamolili su me da svojim karakterom i iskustvom pomognem u rastu nove generacije iz La Masije”.

Pjanić tvrdi kako predano radi ne bi li se izborio za svoj status u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došao sam u Barcelonu kako bih osvojio Ligu prvaka te bih zamolio priliku da dvije ili tri utakmice u kontinuitetu. To je ono što svakom nogometašu treba. Nastavljam raditi i čekati svoju šansu. Trener daje šansu mladim nogometašima, to je odlično, ali vjerujem da svojim iskustvom mogu pomoći u bitnim utakmicama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.