(VIDEO) Mirko Flipović pobjednik Rizinova Grand Prixa: Cro Cop u 43. godini zadivio borilački svijet!

Foto: Twutter

Hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović u finalu Rizinova Grand Prixa u Saitama Areni svladao je Iranca Amira Aliakbarija, i to nakon što je rano jutros po hrvatskom vremenu u polufinalu nakon samo 50 sekundi bio bolji od estonskog gorostasa Kaida “Baruta” Hoovelsona, nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


ミルコ・クロコップ vs. アミール・アリアックバリ Mirko Cro Cop… by outlawrocker

Predstavljanje u polufinalu trajalo je puno duže od same borbe, komentirali su na društvenim mrežama sjajnu reakciju hrvatskog 43-godišnjeg borca koji i u ovim godinama izgleda i djeluje u ringu sjajno.

Foto: Twitter

Hrvatski borac nakon samo dvije minute osvojio je još jedan naslov, neki reći kako je ovo labuđi pjev neuništvog hrvatskog borca, drugi da su pred njim tek sada najbolje godine karijere. Iranac jednostavno nije bio dostojan protivnik Hrvatu u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Podsjetimo, hrvatski borac je  lijevim krošeom iz kontre pogodio Aliakbarija koji je pokleknuo nakon čega se Iranac pokušao pridići, uspjelo mu je te je pokušao pobjeći, no, Mirko mu nije dao priliku, uslijedio je još jedan udarac i konačan kraj za Iranca te velika pobjeda za Hrvata u 43. godini života.  Nakon toga sudac je poslije dvije minute svirao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda protiv iranskog borca bila je treća pobjeda u nizu neuništivog Hrvata u samo tri dana, prije toga u četvrtak je nokautirao u četvrtfinalu Rizinova Grand Prixa Muhammeda ”King Mo” Lawala iako su kladionice davale veće šanse Amerikancu, da bi rano jutros Mirko Flipović ekspresno pobijedio estonskog gorostasa Baruta tehničkim nokautom nakon samo 50 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.