Mirko Marić najavljuje Hrvatski kup: ‘Kako se ne zagrliti sa suigračima, ako zabiješ gol za ulazak u finale?’

Foto: fah

Rijeka i Osijek u nedjelju od 20.15 sati uz prijenos na HTV 2 igraju polufinale Kupa na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj utakmici Mirko Marić sa 17 golova je vodeći strijelac HNL-a i bit će najveća prijetnja golu domaće momčadi.

“Želimo taj Kup. Osijek dugo nije bio ovako blizu trofeja. Baš smo napeti uoči utakmice, znamo koliki je ulog. Nije se bilo lako vratiti nogometu i treninzima nakon duge stanke, ali spremni smo”, rekao je Marić, pišu 24sata.

“Iskreno, nisam razmišljao o tome kako ću sad slaviti golove. Nisam pripremao nikakvu posebnu proslavu ako zabijem na Rujevici, ali jedno znam. Kako se ne zagrliti sa suigračima, ako zabiješ gol za ulazak u finale Kupa!? Pa u tom naletu veselja i emocija, to će jednostavno biti nemoguće”, smatra Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad izađemo na travnjak, razmišljamo samo o nogometu. Ne razmišljamo o korona virusu ili nekakvoj zarazi. U glavi nam je samo kako igrati što bolje i zabijati golove. Prije utakmice smo malo više fokusirani na to jer momčadi ne izlaze zajedno na travnjak. No, čim utakmica krene mi to zaboravimo”, dodao je.

“Čeka nas pakleni ritam, bit će neobično igrati u lipnju i srpnju i boriti se za Europu. Trebali smo već biti na odmorima i razmišljati o pripremama za iduću sezonu. Praktički, ovo nam je sad došlo dobro kao pripreme za novu sezonu. Tko zna hoćemo li i koliko ćemo imati odmora kad sezona završi”, zaključuje Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.