Zvijezde Barcelone najavljuju nastavak sezone: ”Ambicije ostaju iste iako nogomet i život više nikad neće biti isti”

Foto: fah

Najbolji igrač svijeta Lionel Messi jedan je od onih koji smatraju da svijet i život nakon pandemije koronvirusa više nikad neće biti isti. Da je u pravu pokazuju posljedice koje je iza sebe ostavila pandemija. Naime, pandemija se razorno odrazila na cjelokupni život čovjeka, pa tako i na sport, koji se polako vraća, no, još uvijek bez navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo u neizvjesnosti zbog toga kako će svijet izgledati u budućnosti. U ovoj krizi je bilo puno negativnih stvari, ali nema gore nego kada izgubiš ljude koje najviše voliš. Zbog toga sam osobno bio jako frustriran i mislim da je to najnepoštenije u svemu. Nogomet, kao i život, više nikada neće biti isti”, rekao je najbolji igrač Barcelone u razgovoru za El Pais.

Podsjetimo, do kraja španjolske lige preostalo je još 11 kola, moguće da će se utakmice igrati skoro svakog dana u tjednu kako bi se nadoknadilo propušteno i kako bi se sezona završila na vrijeme, dakle, do 26. srpnja. Naime, treba ostaviti prostor za završetak Lige prvaka, koja je stigla do četvrtfinala, iako ni neke utakmice osmine finala još uvijek nisu odigrane.

Spomenimo kako će Barcelona u nastavak sezone ući s dva boda prednosti ispred najvećeg rivala, Real Madrida, koji, po mnogima, ipak ima daleko povoljniji raspored. Sevilla na trećem mjestu za Barcom zaostaje 11 bodova i zapravo je ispala iz bitke za titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na promijenjene uvjete ambicije Barcelone ostaju iste, šampionske, što je potvrdio i napadač ”ponosa Katalonije”, Luis Suarez.

“Ambicije su jednake, pobjeđivati što je više moguće, mislim da smo u poziciji da to ostvarimo. Vjerujem da će momčad igrati dobro”, poručio je urugvajski napadač.

Podsjetimo, od ponedjeljka španjolski klubovi ponovno mogu normalno trenirati te se to smatra još jednim korakom prema nastavku sezone u zemlji u kojoj je pandemija koronavirusa uzela svoj veliki danak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.