Miroslav Škoro o regionalnom turniru na kojem se pojavio koronavirus: ‘Vlada RH i Stožer počinili su nesagledivu štetu Hrvatskoj’

Foto: snimka zaslona

U Zadru su testirani gotovo svi sudionici Adria Toura, trojica su bila pozitivna na koronavirus, a većina negativna, među njima i Goran Ivanišević i Marin Čilić. Hrvatski tenisač Borna Ćorić je pozitivan na koronavirus. Uz Bornu pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova. Srpski tenisač Novak Đoković se nije želio testirati u Zadru, nego je pokupio stvari i obitelj te zbrisao za Beograd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan prije nego je nastao kaos rvatski premijer Andrej Plenković je ustvrdio kako je regionalni turnir “velika promocija Zadra i Hrvatske u svijetu”.

“Promocijom i dopuštanjem da se zaobiđu SVI SIGURNOSNI I ZDRAVSTVENI PROTOKOLI kod organizacije tzv. ADRIA TOUR teniskog turnira, Vlada RH i Stožer, kojem je na čelu ministar Božinović, počinili su nesagledivu štetu Hrvatskoj i napravili najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku.

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se koronavirus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira! I ne samo to, nego su snishodljivo pohodili taj događaj te javno objavili snimke zabava po noćnim klubovima u susjednoj državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je sasvim očito pogodovanje Vlade RH grupaciji iz Srbije, koja je organizator cijelog događaja. Zbog toga tražimo da svi odgovorni, koji su odobrili da se na ovaj način zaobiđu hrvatski zakoni, odmah podnesu ostavke te da Vlada RH odmah JAVNO OBJAVI IZVJEŠĆE I IMENA SVIH ODGOVORNIH KOJI SU SMIJENJENI!”, poručuje Miroslav Škoro iz Domovinskog pokreta.

Jedino je Crna Gora odlučila biti oprezna i odbila Đokovićev Adria Tour, a neizvjesno je nakon svega što će biti s turnirima u Sarajevu i Banja Luci. Postavlja se još jedno važno pitanje, nakon ovog slučaja što će biti s drugim teniskim turnirima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.