Mišković: Kek ostaje! Duple premije? Znam da je euforija, ali imamo pravilnik i nećemo divljati…

Foto: fah

Kod Rijekinog predsjednika Damira Miškovića ne postoji euforija, pa čak ni kad se zna da je sve gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebamo respektirati Dinamo, Hajduk, Osijek… Ove smo sezone mi bili bolji. Rekao sam da je Dinamo za sve nas, pa i za Rijeku, neka druga razina u budžetu, organizaciji i sigurno će nam biti teško dogodine suprotstaviti se. Ali, bar dok sam ja tu, pokušat ćemo biti bolji, a ako ne, zadovoljni smo kada smo u vrhu”, rekao je u Varaždinu.

O Kekovom ugovoru

“Još nije 15. lipnja, još mu ovaj nije istekao, a imamo dogovor. Nema nikakvih problema, samo nismo htjeli ometati rad. Sjest ćemo i vidjeti strategiju za narednih pet godina, ali ja kao predsjednik jamčim da neće biti divljanja. Imat ćemo budžet koji imamo jer to je su naši realni, napregnuti okviri. Ne očekujte od nas igrače za pet, deset ili 15 milijuna eura i plaće od milijun. Ostat ćemo dosljedni, nagrada je igrati u Europi, ovo što se dogodilo više je od nagrade”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će jak Hajduk, jak Osijek, superjak Dinamo, a mi idemo svojim putem”, dodao je.

“Duple premije? Znam da je euforija, ali imamo pravilnik i nećemo divljati…”, kaže Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.