Mišković o Sopiću: Nemam komentara, niti sam pročitao članak

Foto: snimka zaslona

Sportske novosti danas su objavile članak u kojem navode da su u NK Rijeci poremećeni odnosi na relaciji predsjednik Damir Mišković, trener Željko Sopić i igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno su se upitnici počeli pojavljivati nakon uzvratne utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada je Marko Pjaca, kojega je Sopić i doveo u klub, poručio da mu nije jasno zašto je izvađen iz igre jer nema nikakvih problema s koljenom.

Mnogi su to protumačili kao izravnu kritiku Sopiću, a Sportske idu korak dalje ta navode i da dio svlačionice ne bi imao ništa protiv da Sopić više ne bude trener.

Zbog ovoga članka kontaktirali smo prvog čovjeka Rijeke, predsjednika Damira Miškovića, pitali ga da prokomentira navode u tekstu SN-a, no on je samo kratko odgovorio SMS porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nemam komentara, niti sam pročitao, rekao je za HRT.

Očito će se za eventualne promjene ili poteze čekati i službeno okončanje nogometne sezone.

Rijeka u nedjelju od 15 sati na Rujevici igra protiv Slaven Belupa, a tu ćete utakmicu moći pratiti u izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.