Mladi hrvatski nogometaši svladali Norvešku i zasjeli na vrh ljestvice

Foto: fah

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija u svom je trećem nastupu u skupini A u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2023. godine održati u Gruziji i Rumunjskoj ostvarila i treću pobjedu svladavši u Varaždinu Norvešku sa 3:2 (2:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove su za Hrvatsku zabili Roko Šimić (2), Luka Sučić (16) i Mario Vušković (56), dok su pogotke za Norvešku postigli Sebastian Sebulolsen (54) i Emil Ceide (58).

Hrvatska je trenutačno vodeća s maksimalnih devet bodova, Norveška ima šest kao i Austrija, slijede Finska s tri boda te Azerbajdžan i Estonija bez bodova.

Već za četiri dana Hrvatska će odigrati novi dvoboj, na gostovanju kod Azerbajdžana u Sumgayitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u Gruziju i Rumunjsku izborit će svih devet pobjednika skupina te najbolji drugoplasirani, dok će preostalih osam drugoplasiranih reprezentacija u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.